Custom Elements having a "C" graphic?

Found a bug in R'n'D? Report it here!

Moderators: Zomis, Flumminator

Post Reply
Zomis
Posts: 1501
Joined: Mon Jun 21, 2004 1:27 pm
Location: Sweden
Contact:

Custom Elements having a "C" graphic?

Post by Zomis » Fri Feb 08, 2008 2:37 pm

I got this e-mail today, but I don't know what it means and neither do I know what it is about, and I don't even know if it's spam or serious.

Code: Select all

hallo, hoffe Du sprichst deutsch.
 
Habe bei einigen downloads Probleme. In der Graphik sins anstelle Symbole der Buchstabe "C", oder soll es so sein ?
 
Gruß, Elisa
What I understand about it is that it's Elisa hoping that I speak german (which I don't), and (s)he has some download probems, about some graphics and a symbol and a "C"...?

I have no idea whether it's about something in the RNDFA, or something else on my site. But I guess that if it is about something, it is about my site.
Last edited by Zomis on Sat Feb 09, 2008 10:06 am, edited 1 time in total.

User avatar
Holger
Site Admin
Posts: 3231
Joined: Fri Jun 18, 2004 4:13 pm
Location: Germany
Contact:

Post by Holger » Fri Feb 08, 2008 9:28 pm

Here's the translation (you already guessed most of it right):

"Hello, hope you speak German.
I have problems with some downloads. In the graphics, there are characters "C" instead of symbols, or is this intended?
Greetings, Elisa"

Apparently it has nothing to do with RNDFA. Apparently Elisa send this mail to several persons (like Jue, too), but not me. ;-)

Interestingly, I got this report before: People reporting that every custom element is displayed as a "C" character in the game, which is strange. Has anybody encountered similar things before. Apparently it happens with Jue's level sets and artwork.

I can only guess that this is due to an outdated version of R'n'D...

Zomis
Posts: 1501
Joined: Mon Jun 21, 2004 1:27 pm
Location: Sweden
Contact:

Post by Zomis » Sat Feb 09, 2008 10:07 am

Oh, seems to be RnD related then. I've never heard or seen anything about this bug before.

Topic moved to "Bug Reports" and changed subject.

Post Reply