Google cache

Found a bug in R'n'D? Report it here!

Moderators: Zomis, Flumminator

Post Reply
User avatar
Alan
Posts: 661
Joined: Fri Jun 18, 2004 7:48 pm

Google cache

Post by Alan » Fri Jun 18, 2004 10:09 pm

Holger was unhappy about loosing the latest bug reports, and bojster reminded me of the google cache.
So could the posters of these topics, remember what they said and repost the bug?

This is the first page of the Proboards Bug Reports:-


Quickload Graphical Bug Yoshi348 2 12 Today at 5:22pm by Yoshi348

Supaplex emulation - disk+electron bojster 0 8 Today at 4:48pm by bojster

Supaplex emulation - level 93 bojster 2 16 Today at 4:35pm by bojster

Something that is missed now... Richard 6 32 Today at 4:33pm by Holger

reconverting Martijn 4 23 Today at 4:17pm by Holger

Electrons in supaplex. bojster 6 42 Today at 2:15pm by bojster

[Solved] Gravity bug? stewboy 9 54 Today at 07:11am by Richard

View by teleport Richard 10 78 Jun 5th, 2004, 11:26am by Burnimator

Bug - Doublekill Richard 2 27 Jun 3rd, 2004, 09:40am by Richard

Auto Mover And Exit Bug Ryan 1 16 Jun 3rd, 2004, 03:45am by Zomis

3.1.0-4 Automoving bug Zomis 5 66 May 23rd, 2004, 3:26pm by Holger

Bug Grapic 5 - Toons Of Might Of Elements Ryan 5 63 May 15th, 2004, 3:38pm by Holger

[Fixed] GRP1 chunk always saved Zomis 3 35 May 10th, 2004, 3:37pm
by Holger

[Fixed] Neverending story Zomis 9 65 May 10th, 2004, 08:50am
by Zomis

Shield stuff pii 12 118 May 5th, 2004, 6:47pm by Holger

Graphic Bug 4 - Editor In 3.1.0-3 Ryan 8 65 May 5th, 2004, 3:18pm by Holger

Player can´t pass tubes by gravity Richard 1 32 May 5th, 2004, 02:08am by Holger

sound Martijn 8 53 May 4th, 2004, 10:23am by Zomis

More shield and tube stuff pii 6 47 May 4th, 2004, 09:24am by Richard

Bugs in Pre 3.1.0-3

Yoshi348
Posts: 132
Joined: Fri Jun 18, 2004 8:27 pm
Location: My own little world (California)

Post by Yoshi348 » Fri Jun 18, 2004 10:23 pm

Here's the ones I remember...
Google cache wrote:Quickload Graphical Bug Yoshi348 2 12 Today at 5:22pm by Yoshi348
If you quickload, it asks you "Are you sure?" before notifing you that there IS no tape to load. After confirming that message, the status window door stays closed and values started popping up from underneath it.
Supaplex emulation - disk+electron bojster 0 8 Today at 4:48pm by bojster
Electrons killed by disk explosions don't leave infotrons where the disk explosion was, except for the square they occupied. (Insert level sketch here. :()
Supaplex emulation - level 93 bojster 2 16 Today at 4:35pm by bojster
It's unsolvable. Something about a frame delay before Murphy gets squashed.
[Solved] Gravity bug? stewboy 9 54 Today at 07:11am by Richard
Well, it's solved. :P Pretty much everything here on is pretty old, and many are before my time.

Also not in the cache was a bug where killing enemies with a deadly shield resulting in their contents being put under you (due to the fix for the smothered explosion), and a discussion on what should happen with springs and conveyors.[/quote]

User avatar
bojster
Posts: 458
Joined: Fri Jun 18, 2004 7:42 pm
Location: Poland
Contact:

Re: Google cache

Post by bojster » Fri Jun 18, 2004 10:39 pm

Supaplex emulation - disk+electron
That was about the infotrons produced by electrons when blown by the disk explosion. They produce 4 or 6 (depending on the disk placement) infotrons in the original Supaplex, but 9 in RnD. Levelsketch would be more explaining, though I hope Holger remembers it.
Supaplex emulation - level 93
The middle chamber (2 rows of falling bombs) is unsolvable. I'm sure Holger remembers it as he found the solution already (something to do with a missing 1/8 frame).
Electrons in supaplex.
It was about whether Electrons move along left or right wall, which proved to be the lefthand one.

Zomis
Posts: 1501
Joined: Mon Jun 21, 2004 1:27 pm
Location: Sweden
Contact:

Re: Google cache

Post by Zomis » Tue Jun 22, 2004 11:02 am

Alan wrote:Holger was unhappy about loosing the latest bug reports, and bojster reminded me of the google cache.
Another reminder: Temporary Internet Files / Your webbrowser cache

I have found a lot of posts from the proboards forum, but it seems a bit useless to go through all, since it is over 200 files...:(

Post Reply