Does R&D work with El Capitan?

Discussion about Rocks'n'Diamonds, Boulder Dash, Supaplex, Emerald Mine and any other BD hybrid.

Moderators: Zomis, Flumminator

Post Reply
User avatar
Lee Brewer
Posts: 63
Joined: Tue Jul 25, 2006 2:53 am
Contact:

Does R&D work with El Capitan?

Post by Lee Brewer » Sat Feb 06, 2016 3:48 pm

I really want to update my OS X to El Capitan. The only thing stopping me is knowing if R&D (using 3.3.1.2) will run properly on it!

Anybody know?
Lee

WWII was fought against fascism, communism, and socialism - so what happened? "Sorry" to vets just does not cover it.

lesbird
Posts: 10
Joined: Wed Feb 03, 2016 2:29 am

Re: Does R&D work with El Capitan?

Post by lesbird » Wed Feb 10, 2016 12:54 am

Hi, I have El Capitan installed and I'm able to run R&D with no problems.

- Les

User avatar
Lee Brewer
Posts: 63
Joined: Tue Jul 25, 2006 2:53 am
Contact:

Re: Does R&D work with El Capitan?

Post by Lee Brewer » Wed Feb 10, 2016 1:03 am

Thanks for this info. Last time I did an update to Yosemite there were issues which Holger kindly helped me to work out. Kind of funny only waiting to know if R&D will work before upgrading the whole system, but have to have proper priorities I guess :mrgreen:
Lee

WWII was fought against fascism, communism, and socialism - so what happened? "Sorry" to vets just does not cover it.

Post Reply